Automyynnin luotettava asiantuntija palvelee Ruokolahdelta käsin

Auto ja Kone M.Lemmetty on automyynnin luotettava ja kokenut asiantuntija Ruokolahdella. Teen myös autojen korjaukset osaavasti ja nopeasti. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistani!

Yhteystiedot

Ostan ja myyn autoja ja koneita

Monipuolisiin palveluihini kuuluu autojen sekä erilaisten koneiden osto ja myynti. Myyn ja ostan myös pienkoneita, kuten moottorisahoja ja -kelkkoja sekä mönkijöitä. 

Hoidan tarvittaessa myytyjen autojen ja koneiden kuljetuksen Etelä-Karjalan lisäksi myös muualle Suomeen lisämaksua vastaan.

Myynnissä olevaan kalustoon pääset tutustumaan seuraavilla verkkosivustoilla:

 Nettikone.com

 Tori.fi.

Voit myös aina soittaa ja kysyä lisätietoja. Autan mielellämme tarpeisiisi parhaiten sopivan auton tai koneen valinnassa. Ota yhteyttä!

Teen autojen korjaustyöt nopeasti ja varmasti

Renkaanvaihtokuvake

Renkaanvaihdot

Kun etsit ammattilaista hoitamaan kesä- tai talvirenkaiden vaihdot, autan mielelläni. Teen renkaanvaihdot nopeasti ja osaavasti, nykyaikaista ja vankkaa rengaskonetta käyttäen.

Tasapainotuskuvake

Tasapainotukset

Kun hoidat renkaiden tasapainotukset ajoissa, niin renkaat kuin ohjauslaitteet ja jousituskin kestävät pidempään hyvässä kunnossa. Myös polttoainetta kuluu vähemmän. Käytössäni on laadukas ja tarkka tasapainotuskone.

Vannekuvake

Vanteiden vaihdot

Kun huollatat autosi renkaat, älä unohda vanteita! Teen niin alumiini- kuin teräsvanteidenkin vaihdot osaavasti. Laadukkaat vanteet parantavat auton ohjattavuutta ja ajomukavuutta.

Korjauskuvake

Myös koneiden korjaukset

Minulta hoituu myös koneiden korjaukset. Mikäli moottorisaha, -kelkka tai mönkijä tarvitsee korjausta, teen tarvittavat korjaustyöt käden käänteessä. 

Vikakoodinlukijat henkilöautoille

Käytössäni on tunnettujen valmistajien vikakoodinlukijoita henkilöautoille. Tämä käsikäyttöinen laite kertoo selkeästi, miksi auton vikavalo on syttynyt palamaan. Vikakoodinlukijan avulla pääsen siis nollaamaan vikakoodin ja selvittämään autoon tullutta vikaa ja sen aiheuttajaa nopeasti.

Autoon tulleet viat kannattaa aina korjauttaa ammattitaitoisella ja kokeneella autokorjaajalla. Näin varmistat, että korjaukset on asiantuntevasti tehty ja voit turvallisesti jatkaa ajamista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!